2021-03-21 08:53:42• hírek • Szatmár.ro

Újraindultak a korszerűsítési munkálatok

Újraindultak a korszerűsítési munkálatok a 193A jelzésű megyei úton, jelenleg a részteleki erdőnél lévő Homoród kanálison átívelő hídon, illetve az ivácskói hídon dolgoznak.

Az ARL Cluj építő cég bejelentette, hogy március 22-én, hétfőn elkezdi a Résztelek belterületén levő, mintegy 4 km hosszúságú útszakaszon is a munkálatokat. Amennyiben az időjárási körülmények megengedik, a cég szeretné az említett szakaszt még április elejére, a magyar húsvét előtt le is aszfaltozni. Ezzel párhuzamosan elkezdik a Résztelekről Szokondon és Béltekhodoson át haladó szakasz javítását is.

Ioan Rus, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke és a technikai igazgatóság szakemberei pénteken ellenőrizték a 193A jelzésű megyei úton zajló munkálatokat, majd találkoztak a kivitelező cég képviselőivel is. Az ARL Cluj képviselői bemutatták a munkálatok következő időszakra vonatkozó kivitelezési ütemtervét is.

Amennyiben minden a terv szerint halad, a mintegy 49 km hosszúságú 193A jelzésű megyei út korszerűsítési munkálatai 2021. augusztusában befejeződnek.

A 193A megyei út Amac – Oroszfalva – Résztelek – Ivácskó, Alsóhomoród – Középhomoród – Felsőhomoród – Bükkszoldobágy – Béltekhodos – Szokond és Szakasz településeket köti össze.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: